Om Aconsil

Aconsil er en rådgivende ingeniørvirksomhed i hurtig vækst. Siden etableringen i 2015 har vi arbejdet med projektledelse, projektledelsessupport samt kvalificering og validering for nogle af Danmarks førende pharma-, biotek- og fødevareindustrivirksomheder.

Selvom Aconsil kun har eksisteret i en forholdsvis kort årrække, har virksomheden en bred vifte af kompetencer og mange års viden at trække på. Flere af vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring med internationale projekter inden for fødevare-, biotek- og farmaceutisk industri. Det er centralt for, at vi forstår vores kunders behov og de særlige krav, projekterne er underlagt.

Hos Aconsil lægger vi vægt på en solid faglig platform, når vi leder, optimerer, kvalificerer eller på anden måde supporterer projekter. Derfor holder vi os løbende ajour med den nyeste viden og de særlige krav, der stilles i branchen. Med en gode blanding af unge og erfarne ingeniører i medarbejderstaben har vi kompetencerne, drivet og erfaringen til at sikre høj kvalitet selv i komplekse projekter.

Vores udgangspunkt er en pragmatisk og konstruktiv tilgang til opgaveløsningen, samtidig med at vi er meget resultatorienterede. 

En af vores vigtigste roller er at facilitere samarbejdsprocesser og sikre god kommunikation på tværs af vores kunders og deres leverandørers organisation. Det er en rolle, vi prioriterer højt, for det er afgørende for processerne og dermed projektets resultat.

Da det er essentielt for os at have et godt samarbejde med vores kunder og deres interessenter, giver vi den altid en tand ekstra for at gøre en forskel for vores kunder. Det ligger i Aconsil-ånden, og det er det, vi gerne vil være kendte for.

Aconsil ikon