Projektledelse

Som projektledere sikrer vi, at komplekse projekter drives effektivt i mål i ønsket kvalitet, til tiden og til aftalt økonomi. Vi indgår i projektorganisationen og i projektets faser, hvor I har behov for det – det kan være som overordnet projektleder, delprojektleder eller lignende. 

Komplekse projekter har mange interessenter som fx brugerorganisationer, styregrupper, rådgivere, myndigheder, entreprenører, leverandører og samarbejdspartnere. Jeres projektledere skal have overblik, være fleksible, kunne samarbejde og kommunikere med mange forskellige fagligheder og – ikke mindst – personligheder. Det kan være svært og ressourcekrævende at håndtere komplekse projekter, og det kan være nødvendigt at hente hjælp udefra. Vi har specialiseret os i pharma-, biotek- og fødevarebranchen, hvor der stilles helt særlige krav til udførelsen af projekterne. På den måde sikrer vi, at projekterne opfylder alle krav til governance, kontrol og kommunikation med styregruppe og øvrige interessenter.

Projektledermodel

Hos os kan I få hjælp i alle projektets faser – fra idé til overdragelse – efter behov. Med udgangspunkt i jeres specifikke projekt, organisation og overordnede tidsplan udarbejder vi en strategi for projektet. Ved at fastlægge kvalitet og omfang sørger vi for, at I får de nødvendige tidsplaner, budgetter, indkøbsstrategier, projektorganiseringer, kommunikationsplaner og risikostyringer. Fra starten afdækker vi krav og risici for at sikre, at I undgår ubehagelige overraskelser senere i projektet. Det gør vi bl.a. ved at facilitere effektive workshops.

 

Uanset om I har brug for en projektleder til at udvikle selve konceptet eller til at bringe projektet tilbage på sporet, er det vores vigtigste opgave at gennemføre jeres projekt i den ønskede kvalitet, til tiden og til aftalt økonomi. Det er dét, vi arbejder for, og vi går gerne en ekstra mil for at nå vores mål. 

Typiske opgaver som projektledere: