Karriere

At arbejde hos Aconsil

God balance mellem arbejde og privatliv

I Aconsil lytter vi til dine behov. Det er vigtigt for os, at du og vores øvrige medarbejdere trives og har en god balance mellem arbejde og privatliv. Derfor gør vi vores for, at dine arbejdsopgaver, dine udviklingsmuligheder og din arbejdstid passer til dine behov. Det kan være, at du hurtigt ønsker et stort ansvar, udfordrende arbejdsopgaver og en stejl læringskurve. Det kan også være, at du ønsker mindre udfordrende arbejdsopgaver og en mindre stejl læringskurve. 

Måske har du behov for at gå på nedsat tid, fordi du har små børn. Eller at arbejde meget i en periode for at holde fri på et andet tidspunkt. Typisk er vi mere fleksible end de fleste, så længe du løser de opgaver, vi aftaler, så vi er sikre på, at vi opfylder vores kunders behov.

"Gode udviklingsmuligheder"

Varierende og spændende arbejdsopgaver

I Aconsil bliver du konsulent på projektopgaver hos vores kunder. Det betyder, at du kommer til at stifte bekendtskab med mange forskellige virksomheder – bl.a. nogle af de største medicinalvirksomheder i Danmark. Du kan være tilknyttet et enkelt stort projekt i en lang periode, hvor du kommer til at indgå i kundens projektorganisation på lige fod med kundens egne medarbejdere. 

Eller du kan være tilknyttet flere forskellige projekter, alt efter kvalifikationer, temperament og behov. Typisk arbejder vi for vores kunden i mange, mange år – gerne på omfattende projekter, der er med til at gøre en stor forskel for den enkelte og for samfundet generelt.

"Opnår bred erfaring (mangeartede opgaver)"

Medarbejderarrangementer i ind- og udland

Da vi arbejder på forskellige projekter hos vores kunder, ser vi ikke alle vores Aconsil-kolleger til hverdag. Derfor gør vi meget ud at af holde sociale arrangementer med fagligt indhold og på andre måder sørge for, at vi ses i dagligdagen, så vi kan udveksle erfaringer og sikre, at vi har det godt socialt sammen. En gang om måneden holder vi teammøde, hvor vi bl.a. sætter fokus på vores projekter og vender de gode og udfordrende ting. 

Vi holder også fredagsbar, sommerfest og julefrokost og deltager i firmaarrangementer som DHL. Hvert år tager vi på udlandsrejse sammen, hvor vi kombinerer det faglige med det sociale. Det plejer at være en vellykket og populær tur.

"Godt sammenhold"

Hvad siger vores medarbejdere

“Allerede fra start fik jeg et stort ansvar og udfordrende opgaver, så indlæringskurven var stejl. Som nyuddannet projektledelsessupporter kom jeg til at sidde helt tæt på projektlederen i et stort projekt og lærte vildt meget på meget kort tid. I dag har jeg titlen ”Project Manager” og sidder selv som projektleder på et projekt hos en kunde.

I Aconsil bliver der lyttet til mig, og jeg får mulighed for at prøve flere ting af, end jeg ville gøre i en større virksomhed. Samtidig er det sjovt at være en del af noget større ude hos kunden. Jeg har virkelig udviklet mig meget fagligt og personligt i den tid, jeg har været ansat.”

Kristina Grunnet-Lauridsen, Project Manager, Aconsil

”I Aconsil får jeg det bedste af to verdener. På den ene side oplever jeg intimiteten ved at være i et lille firma, hvor alle kender og hjælper hinanden … og på den anden side oplever jeg suset i maven, følelsen af at være med til noget stort og banebrydende, når jeg er med i projekter hos de største pharma- og biotekvirksomheder i Danmark.”

Christina Nøhr Larsen
Qualification Engineer, Aconsil

”I Aconsil får jeg det bedste af to verdener. På den ene side oplever jeg intimiteten ved at være i et lille firma, hvor alle kender og hjælper hinanden … og på den anden side oplever jeg suset i maven, følelsen af at være med til noget stort og banebrydende, når jeg er med i projekter hos de største pharma- og biotekvirksomheder i Danmark.”

Christina Nøhr Larsen
Qualification Engineer, Aconsil

”Jeg brænder for ledelse og udvikling, og Aconsil er en spændende virksomhed, hvor jeg har rig mulighed for at udvikle mig. Lige nu arbejder jeg på tre forskellige projekter. Det er en lille virksomhed, som har fokus på sine medarbejdere. Som mor til to små børn har jeg fået mulighed for at gå på nedsat tid og arbejder mellem 30 og 35 timer om ugen efter behov hjemme og på arbejdet. Det er langt fra i alle virksomheder, det kan lade sig gøre.”

Diana Hussein
Project Management and Support

Diana Hussein
Niels Juul-Olsen

”Lige nu leder jeg et projektteam på 12 og en smedegruppe på ca. 35. Jeg kan gode lide at være konsulent på projektopgaver hos kunderne, fordi opgaverne er meget varierede. Fordi jeg ikke ser mine Aconsil-kolleger til hverdag, skal vi arbejde lidt hårdere end andre for at sikre, at vi bruger hinandens kompetencer internt, men til gengæld er vi gode til at styrke sammenholdet med de mange forskellige firmaarrangementer.”

Niels Juul-Olsen
Senior Project Manager

Niels Juul-Olsen

Stillingsopslag

Uopfordret ansøgning

Hvis stillingsopslagene nedenfor ikke matcher dine kompetencer, så send gerne en uopfordret ansøgning med en beskrivelse af, hvordan du kan bidrage i Aconsil. 

Send uopfordret ansøgning

CAPEX-projektleder med byggeteknisk baggrund

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende

Til stillingen som projektleder søger vi en ingeniør indenfor byggeri og anlæg, klimatilpasning, spildevand og forsyning eller lignende. Hvis du samtidig har erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, gerne for bioteknologiske eller farmaceutiske bygherrer, er du den, vi søger.

Se stillingsopslaget her

Projektleder til CAPEX-projekter

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende

Elsker du udfordringer, og har du mod på at prøve noget nyt? Vi søger en projektleder med tung erfaring fra CAPEX-projekter. Som projektleder får du ansvaret for projektet og refererer som oftest til bygherrens projektdirektør eller styregruppe. Du leder projektet eller et delprojekt og har dermed en helt central placering i projektet. Du er uddannet maskin-, proces-, biotek- eller kemiingeniør eller lignende. I tillæg til din ingeniørbaggrund har du en projektleder uddannelse, f.eks. PMI, PRINCE2 eller lignende. 

Se stillingsopslaget her

Qualification Engineer til komplekse projekter 

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende

Vi søger medarbejdere til at yde rådgivning i forbindelse med større projekter til fremstilling af lægemidler. Er du uddannet ingeniør (maskin-, proces-, biotek- eller kemiingeniør), og har du erfaring inden for biotek eller farmaceutiske investeringsprojekter eller andre større projekter? Så er stillingen måske noget for dig.

Se stillingsopslaget her

Project controller til CAPEX-projekter

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende

Den profil vi søger til denne stilling, er en project controller. Som project controller er du ansvarlig for, at økonomistyringen i projektet er på plads. Du er uddannet økonom eller maskin-, proces-, biotek- eller kemiingeniør. Tal er din passion og når du oveni købet kan kombinere det med at medvirke til effektiv afvikling af komplekse projekter på en økonomisk effektiv måde, så er du på din rette hylde.

Se stillingsopslaget her

Project Management Supporter til CAPEX-projekter

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende

Som project management supporter har du en særdeles vigtig rolle som projektlederens støtte og sparringspartner. Du skal sikre, at kundens projektleder får størst mulig support, så denne primært kan fokusere på projektets strategiske og taktiske opgaver. Du er tæt på styregruppen og har i det hele taget en central placering i projektet. Den profil, vi søger, er produktionsingeniør, kemiingeniør, biotekingeniør eller lignende. Hvis du har erfaring med større projekter inden for biotek eller farmaceutiske investeringsprojekter, er det et plus.  

Se stillingsopslaget her